Fin kväll!

Go Lördag på er!

Kvällen igår vart helt lyckad! Jag hade supertrevligt med mina två, fina tjejer. Vi åt Tacos, pratade, skrattade, skrattade och tja, skrattade! Fy va kul vi hade! Tack sötnosar, ni förgyllde min dag! :*
Idag ska jag fortsätta att klippa gräset.. Ikväll blir det att se på Så Mycket Bättre och umgås med min kära mor, mys! ^^

Men ska dra ut nu!
Ha de goast!
Puss:*



AJ!

Hej svej!

Jag har grymt ont i magen.. Men det är sådana smällar man får ta om man är tjej.. Ikväll ska jag förhoppningsvis umgås med Emma och Carro, skoj! ^^ 

Men nu ska jag dra ut när som och klippa gräset, ja ni läste rätt.. Men jag tjänar på det, så det är väl lika bra antar jag ;)
Men ha en ritkigt go FREDAG!
Pussar :*



Modell: Fannie Redner (jag)
Kläder: Ella
Foto: Ella
Kamera: Canon Eos 1000D(min)
Redigering: Jag


The Resultat





Vad tycker ni? :)

Lite nervös..

Good moorning sömntutar!

Idag är jag, som rubriken säger, lite nervös.. Det är nämligen så här att om ca tre timmar ska jag dra till staden och klippa mig.. Det blir något nästan helt nytt för min del, så ska bli spännande! Men jag är samtidigt så himla rädd, för att jag inte ska passa i det, men som man brukar säga:  "Det är ju bara hår".. I värsta fall får jag gå runt med en mössa, tills det växer ut igen.. ;)

Nej, men nu ska jag dra ner och äta något.. Jag ska försöka och slänga in ett inlägg sen när jag kommit hem igen och berätta om hur det blev och ev. slänga upp en bild på resultatet :)
Ha en go Tiiiisdag!
Puss :*




Foto: Frida Stanius
Kamera: Canon Eos 1000D (min)
Tagen på:  "Politikerblahajsan", med musikalkompaniet

En tanke från mig..

Hej!

Jag får så dåligt samvete.. Här sitter jag, hemma hos min underbara familj och har det allmänt bra.. Medan det över allstans i världen finns människor utan familjer, utan hem, utan pengar och vissa till och med utan någon som älskar honom/henne.. It just isn't fair! Jag bara sitter här hemma och gör ingenting, medan det finns massor där ute som behöver min hjälp, som behöver allas hjälp! Och på toppen av pannkakan blir jag ledsen och gnäller, när jag mår prima och istället kan ta min prima hälsa, mitt glada humör och försöka hjälpa de som verkligen behöver det..

Orättvis värld det här..
Och jag blir också väldigt trött på oss människor (speciellt vi som bor i Sverige), för att vi inte uppskattar det vi har, vi förstår inte hur lyckligt lottade vi är, att vi har det så bra som vi har.. Istället gnäller alla och tycker synd om sig själva, när de istället kan försöka och göra skillnad, göra något för någon annan för en gång skull!

Men det är kanske bara min åsikt..

Hejdå!

Tråååkigt..

Godmorgon!


J
ag sitter här på skolan coh väntar på att klockan ska bli tio.. Jag har varit här sedan åtta, för jag och mamma hade utvecklingssamtal då.. Så det är lite surt.. :P Men utvecklingssamtalet gick bra i alla fall! :) Vi hade vår sista föreställning igårkväll föresten. Det gick toppen och det var fullsatt, verkligen FULLSATT! Kul! :D Så idag ska vi bara städa, mindre kul, men man måste göra vad som måste göras helt enkelt ;) Ikväll ska vi fira min bror som fyllde tjugo förra helgen, men som inte var hemma då, ska bli skoj! Imorgon ska Emma ha artonårsfest, roooligt! ^^

Nej, men nu ska jag fortsätta tråka..
Ha en fin Fredag och föresten!
Ha ett fint HÖSTLOV! ^^
Puss :*

Go kväll!

Ja, vad ska man skriva?

H
ar inte hänt något kul idag, inte för att jag brukar skriva något kul i vanliga fall heller, men ändå :P Jag har nu suttit och redigerat lite bilder som jag och Hedda tagit ^^ Om ca en timme ska jag se på Grace Anatomy, skoj! :D
Aja, mycket roligare än så här blir dock inte det här inlägget.. :P

ELLER, JO FÖRESTEN!
Ingen som lär svara, men jag frågar ändå:
Hur visar man för någon att man är intresserad av den, på ett snyggt men odesperat sätt?

Ha en go kväll!
Puss :*



Foto: Hedda Pålsdotter
Kamera:
Canon Eos 1000D (min)
Redigering: Jag


Usch för förkylningar!

Hej på er i det härliga höstvädret!

I
Fredags hade vi som sagt premiär. Det gick riktigt bra, förutom att några repliker glömdes bort i början, men sen flöt det på bra, vi hade riktigt bra energi och publiken verkade väldigt nöjda vid föreställningens slut, kul! ^^ Igår hade vi då också föreställning, det var nästan fullt då med, många som vill se alltså, det är inget annat än kul! :D Replikerna satt riktigt bra, energin var dessvärre lite lägre, men det är tydligen väldigt normalt att föreställningen precis efter premiären dyker lite, enligt våran lärare Niklas. Men publiken verkade trots det vara väldigt nöjda ändå ^^

Juste! Vår klasskompis från ettan, som hoppade av och flyttade tillbaka till fastlandet, kom ner i Fredags, då vi sponsrade henne med en liten insamling inom klassen, så hon kunde se våran föreställning, riktigt kul! :D Så hon såg på oss igår, tillsammans med hennes fina, 6månaders gamla dotter ^^ Innan gårdagens föreställning umgicks jag med Hedda, vi tog massa kort i innerstan som jag har velat göra riktigt länge (så de kommer upp här på bloggen inom sin tid), mysigt! :)

Idag blir det nog bara att stanna hemma och vila upp mig inför veckan som kommer, fylld med massa föreställningar. Nej, nu ska jag kila!

Ni får ha en riktigt go Söndag!
Pussar :*





Update!

Go kväll!

Idag har vi visat vår föreställning "Lingonbacken, Fuck my Life", för första gången för publik (testpublik), det gick hyfsat bra tycker jag :) Imorgon lär vi komma i tidningen också, för de var o kollade förbi idag :)
Imorgon har vi PREMIÄR kl:19:00, ska bli spännande och se hur det går:)

Ikväll var jag på Puma med musikalkompaniet, Sofia berättade att det kommer bli ett uppehåll nu, för hon behöver vila.. Tråkigt, men jag förstår henne och hoppas hon kryar på sig!

Nu måste jag gå och lägga mig snart, känner att jag behöver sömn då jag håller på att bli sjuk (peppar,peppar).. Det går ju verkligen inte för sig nu, när vi ska ha massa föreställningar och allt.. Det är ju inte bara jag i min klass som mår dåligt heller, det är massa som har varit sjuka eller är på väg och bli.. Osis så det bara skriker om det!



Men som sagt, SOVA!
Ha en go natt!
Puss :*

FAMILJEMYS <3

Gokvällens!

Jag sitter hemma framför TV:n och myser med nästan hela min familj, härligt! ^^ Imorgon är Wisby Maskeraden, ska bli spännande! :)

Men ska mysa vidare!
Ha en go kväll!
Puss :*


Snart så!

God eftermiddag my dear readers!

Idag har jag haft ytterligare en bra dag ^^ Har dock haft värsta huvudvärken idag också.. Jag ska alldeles strax laga något och äta, sen ska jag dra till min fina lilla pingvin Julia och hjälpa henne med hennes pirat-outfit, hon ska nämligen på Wisbymaskeraden (det är där vi i musikalkompaniet ska köra vårt) på Lördag, skoj! :D

Och just det! Jag har pratat med kära Linnea än en gång och SNART.. Snart så kommer min blogg äntligen bli lite snyggare och mer anpassad för alla årstider och så ^^ Den fina människan ska nämligen, så fort jag valt bilder till headern, designa om min blogg lite ^^ Så jag ser fram emot att få en lite uppfräschad blogg :)

Men nu ska jag köra ett kort litet styrkepass, duscha och sen laga lite mat!
Ha en go kväll!
Puss :*



ytterligare en bild från St:Olofsholm.

Lite utöver det vanliga..

Hej på er igen!

Nu har jag redigerat massa bilder, dock inte alla, men de flesta.. Så tänkte att ni skulle få se några av dom ^^. Jag har redigerat mer än vanligt idag faktiskt, jag menar att jag har testat och experimenterat lite mer än vad jag brukar :). Jag börjar faktiskt tycka det är riktigt kul med att redigera nu ^^.

Mene jag ska inte hålla ut på det mer, enjoy:


THAT'S ALL FOR NOW, toodles!

HAPPY FACE!

Go kvällens!

Jag hade en toppen dag igår och har även haft det idag, trots huvudvärk! ^^ Repetitionen igår var grymt kul! :D I Lördags var jag med mamma och Julia på st:Olofsholm och fikade + fotade, mys! ^^

Mene nu ska jag redigera några bilder från i Lördags, får se om de kanske kommer upp sen också! :)
Ha de gott!
Puss :*

LÖRDAG!

Godmorgon alla!

Jag vaknade för typ en timme sedan, är det inte typiskt? När man äntligen har chans till sovmorgon och bara kan ligga o dra i sängen, så vaknar man onödigt tidigt och kan inte somna om.. -_- Aja.. Idag ska jag försöka dra ut på en joggingrunda, har blivit så ruskigt dålig på det nu, jag har gått från att springa tre gånger i veckan, till knappt en gång i veckan.. Men det gör så ont i halsen när man springer i kylan, men jag antar att jag får stå ut med det helt enkelt ;)

Sen någon gång idag ska jag vara med finaste Julia :D

Men nu ska jag fortsätta med att göra ingenting ;)
Ha en supergo Lördag!
Puss :*



En bild tagen av mig förra hösten.

RSS 2.0