Andra planer..

Nemen hejsan hoppsan!

Igår umgicks jag med min sötaste Julia, vi spelade lite Wii och kort, skoj! Sen åkte jag o mina päron till Visby på middag hos några vänner, det var riktigt trevlans! ^^

Idag vill jag verkligen hitta på något med någon, men hittar ingen som är ledig eller är tillräckligt nära.. Så det får nog bli lite redigering av bilder istället :)

Men nu ska jag sätta igång med redigeringen, pöss o ha en go dag! :*


En bild från Oxford, som är lite smått redigerad.



Ett litet smakprov..

Tjaba Tjenare alla fina människor där ute!

Idag är jag jättetrött och seg, men men.. Igår var jag i Katthammarsvik o lyssnade på Smaklösa, de var grymt roliga! :D Jag tänkte dra en sammanfattning om min språkresa ida ^^ Bilder kommer dock upp senare, för jag måste fixa till de först, vilket tar ett tag då det är nästan tvåtusen bilder att redigera ;) Menmen, här kommer sammanfattningen i alla fall:

Första veckan bestod av bekantskap, sightseeing i Oxford, kurragömma med lärarna, engelska och teaterlektioner, disko, museum, sightseeing i London, fotbollspel och lite shopping ^^
Andra veckan bestod av lektioner, skapande av inbjudningar till vårt blivande framträdande, en titt på en av Shakespeares pjäser, nämligen Antony & Cleopatra, Bowling, disko, skidåkning, en tripp till den otroligt fina staden Bath och lite mer shopping.
Tredje o sista veckan bestod av kostymshopping, lektioner, lekar, Harry Potter, disko, repetitioner av vår föreställning, fika, punting, Föreställninng av vår pjäs, shopping i London, piknick, farväl och till sist hemresa..

Ja, det var en kort sammanfattning på i stort sett allt jag har gjort under dessa tre underbara veckor i England! Mycket har vi hunnit med och det har varit fullt upp  i stort sätt hela tiden, men det är skoj! ^^

Nu ska jag gå ner och ta något att dricka, är riktigt törstig :P
Pöss på er o ha en go kväll! :*


Ett "litet" smakprov från England, eller tja Oxford ;)


HEJ IGEN!!

Hejsan Svejsan Sverige och Hejsan Svejsan Gotland!

Nu är jag hemma igen efter en superdupertoppen Språkresa i den fina staden Oxford i det mysiga landet England! Jag kommer sakna alla fina människor jag mött där och det var jobbigt att säga farväl, för kanske alltid, MEN..
.
Jag är ju HEMMA igen hos min underbara familj och mina underbara vänner, vilket är UNDERBART! :D
.
Men nu ska jag fika lite till med Julia ^^
Ha en fin kväll, med sol, pöss! :*

Here it comes..

Hello my darlings!

Jag sitter har hemma hos min vardfamilj, vid deras dator och kollar lite. :) Jag har varit har i precis 2 veckor nu, sa nu ar det "bara" 1 vecka kvar! Lite sorgligt, for jag kommer sakna alla fina manniskor jag har traffat har i England, det vill saga alla mina nya vanner, mina fina, knappa rumskompisar och saklart min valdigt vanliga (altsa snalla), roliga och fina vardfamilj.. Men jag ser fram emot att fa traffa min alskade familj, mina vanner och min underbaraste och finaste soulsister! <3  

Varken ni vill eller inte, sa kommer jag ge er en kort sammanfattning av mina 3 veckor har, nar jag kommer hem, med bilder och text ;)

En liten fraga: vad ar meningen med att blogga egentligen? Ar det nagon som laser allt pa min blogg och verkligen bryr sig? For jag skriver bara for att jag gillar att skriva, tycker det ar lite lugnande pa nagot vis, men det ar annu roligare om nagon finner intresse i mitt skrivande/bloggande saklart, sa svara garna om du/ni tycker jag ska fortsatta skriva om min vardag o sa, eller bara lagga upp bilder, om ens det. :P

Men nu ska jag dra och vara social med min vardfamilj, skriver kanske nagot mer innan jag aker, annars blir det sa nar jag kommer hem :) 
Ha de gott, poss! :*
 

Hejdå Sverige, hello England!

Goddagens svenskar!

Jag sitter troligtvis på flyget på väg till England nu, på en av mina största äventyr hittills! :D Syftet med det här inlägget är att få skryta lite ytterligare om min språkresa ;) O så såklart för att säga hejdå till er! Jag ska försöka att uppdatera i alla fall minst ett inlägg när jag är iväg, men jag kan inte lova något.. :)

Mene ni får ha det underbart i Sverige, medan jag har det wonderful i England! ^^
Pöss! :*



Guten Morgen!

Godmorgon!

Nu har jag precis gått upp och ska alldeles strax sätta mig i bilen, på väg till båten, för att sen sätta mig på en buss som tar mig till Arlanda, för att sen sätta mig på ett flyg som tar mig till Heathrows flygplats i England, där jag ska sätta mig på en minibuss som tar mig till Oxford, där jag sen blir upphämtad av min värdfamilj, som tar med mig hem till dem (peppar,peppar)! ^^

Men ha de gött, senare under dagen kommer ett inlägg till, just so you know ;)
Pöss! :*

Kan inte sova..

Tjaba!

Nej, jag kan inte sova.. Antagligen p.g.a nerverna inför resan. Vaknade för ett tag sen och har sen dess försökt att somna om, utan resultat.. Så jag bestämde mig för att sätta mig här och fixa ett eller två inlägg, som ni får läsa imorgon, eller tja, senare idag ;P Aja får väl fixa det nu o sen fortsätta med mina försök att somna om, jag ska ju upp om mindre än 3 timmar, för då drar jag! :D

Men hoppas ni sover gott och inte sitter vakna och har svårt att somna som jag ^^
Men pöss på er! :*


En sak är säker, jag kommer sakna mitt vackra Gotland under de här 3 veckorna i England,
men som jag skrev till Julia tidigare, tur att jag "bara" är borta i 3 veckor och inte 3 månader ^^

TOMORROW!!

Hello readers!

IMORGON
drar jag till ENGLAND, jag kan inte fatta det, helt otroligt! Hoppas det blir lika kul som jag förväntar mig ^^ Idag bara latar jag mig, kl är efter två på dagen och jag sitter ännu i pyjamas och har inte ätit varken lunch eller klok frukost än (a)

Nu ska jag dra o duscha, känner mig så jädrans ofräsch..
Mene, ha de gött, för det ska jag ha, fast i ENGLAND! ;D PÖSS:*


Jag sitter vid den bärbara datorn o därför får det bli en vääldligt gammal bild, som ni säkert har
sett förut :P Och den är ju bara för söt, plus att den förklarar min glädje inför morgondagen! ^^

Soon and verry soon!!

Hello darlings!

Igår var jag och grillade med Julia, mys ^^ Sen sov jag där och idag har jag packat HELA dagen och är äntligen klar, ska packa ner typ två plagg till sen när det torkat, men annars är jag klar ^^ Jag åker ju på tisdag, alltså i ÖVERMORGON! Kan ni fatta?! För det kan knappt jag ;)

Men nu ska jag fixa lite musik till mobilen, inför resan ^^
Pöss på er o ha en go kväll :*

Känns som att jag nästan alltid bara är till ditt besvär...

Ibland blir jag bara så trött på mig själv.. Kan inte göra något rätt.. Hur svårt ska det va att tänka efter innan jag gör något? Jag vill inte göra dig arg, men det kan vara rätt svårt ibland.. Jag har bett om ursäkt, men du verkar inte godta den, så vad mer kan jag göra? Vad vill du att jag ska göra för att du ska förlåta mig? Jag önskar jag kunde göra det som jag har gjort ogjort, men det vet vi ju båda att det inte går.. Så, det är väl bara vänta och se.. Jag älskar dig och vill som sagt inte göra dig arg, men ibland är det som du säger, jag gör innan jag tänker.. FÖRLÅT än en gång!

Personen till fråga läser säkert inte ens det här, men aja, jag kände mig tvungen att skriva av mig.

Lite lekelilek med pictures

Go kväll, eller aa..

Jag sitter här vid datorn och leker med mina bilder jag :)


Idag har jag varit på tippen med pappsen o så har vi varit på banken och fixat massa inför min språkresa, inte många dagar kvar nu nej ^^ Sen har jag faktiskt städat mitt rum och varit på stranden o käkat kvällsmat och badat med mammsen ^^ Jag har också umgåtts en liten stund med mitt fina hjärta Julia :*

Imorrn blir det att fortsätta städa mitt rum lite och hjälpa pappa städa resten av huset.. Sen på kvällen kommer min broder hem och även min syster tillsammans med sin pojkvän ^^ Det är första gången jag träffar hennes boyfriend, så det ska bli spännande att se vad det är för någon ;)

Men nu ska jag leka vidare lite med mina bilder,
men pöss på er och sov gött! :*


Den här mysiga bilden har Emma tagit på mig & Julia, med min kamera och MOI har redigerat den ^^

RSS 2.0