Tack vet jag grannar!

Goddagens!

Igår var jag hemma hos Malin igen tsm med Malin, Diana, Hedda och Maggie, trevlans hade vi! ;D  Sen drog jag med Maggie hem till henne och slaggade där, fint! ^^ Jag kom hem hit för inte så länge sen och sitter nu här vid datorn och lyssnar på Spotify.. Sen får vi se vad som händer! :)

Föresten! I torsdags la min mobil av helt, så jag lånar nu min käre grannes mobil och det är en touch vilket jag inte är van vid, så det går lite segt.. Men jag lär mig väl, tror ni inte de? ;)

Men ni får ha en fin lördag, pöss på er! :*


Slänger in en bild jag tog för någon vecka sen, när himlen var sådär jättefin :)

Free Monday!!

Hallojsan på er!

Igår var jag då hemma hos Malin och det blidde så att jag tog bussen hem vid kvart i tolv, så jag var hemma typ kvart i ett. Idag har jag varit så duktig, för att jag har gymmat i lite mer än en timme och nu ska jag vara mer duktig och ladda upp bilder från genrepet i Fredags på Facebook, som mina kära klasskamrater frågar efter. Är jag inte duktig? ;)

Efter bilduppladdningen får vi se vad som händer, men pöss på er o ha de gött!

Några bilder från i Fredags (som en tjej som heter Madde tagit åt mig, eftersom det var lite svårt för mig att ta kort när jag själv va med) kommer även upp här nu:





* STARS *

Go kväll, ge mig ingen smäll!

Jag sitter här hemma hos Malin med massa fina tjejer, pratar om massage, dricker te och serier och ser på how I met your mother, trevligt värre! Jag får se sen om jag stannar kvar här i stan över natten eller om jag tar en buss hem sen.. Imorgon är vi lediga, sköönt!

Men ha en fin söndagskväll och ha en trevlig dag i skolan imorrn ;) Pöss o hej :*

TAXI

Tjaba!

Jag sitter här o väntar på taxi, för att jag mitt pucko har kollat fel i busstidstabellen, men min underbara pappa fixade taxi åt mig :D För ikväll är det PREMIÄR för vår fina föreställning "Käre President", spännande!

Det fick bli ett kort, tråkigt inlägg utan bilder, för att.. aa

Men ha en go Lördag hörni! pöss! :*

Ett förvånansvärt långt inlägg..

Goddagens alla!

I fredags lämnade jag lanet vid 10 -11 någongång tror jag, med dator och allt, för att då gå hem och sova för att sen åka till stan på kvällen och se på musikalen Allt eller Inget. När jag kom hem var ingen hemma, så jag ringde till min kära far och frågade vart han och min bror var, då sa han att de inte skulle komma hem förän om typ 1,5 timme.. Han berättade också att min käre bror glömt att lagt ut nycklarna, så jag gick då så dum som jag var ut till garaget, rullade in mig i en filt och försökte sova, men aa det gick ju sådär.. Då gick jag hem till ett äldre par på vår gata (som jag känt största delen av mitt liv) och frågade om jag fick värma mig där tills pappa kom hem. De var så snälla så och sa att det var självklart! Kvinnan i huset bäddade ner mig i deras soffa och där sov jag i en timme, sen tackade jag så hemskt mycket för besväret och gick tillbaka hem, med nyheten att pappa då var hemma. Jag åt en macka, gick upp o la mig och sov i ca 4 timmar. Sen väckte pappa mig vid typ 17.00, så jag gick upp o duschade, åt middag med familjen och sen kom kära Julia hit och jag, hon o mamma åkte in till stan och såg på en fantastisk musikal, den var både rolig och gripande, med fantastiska skådespelare! Det var den spännande fredagen! ;)

Igår var det strålande, men blåsigt väder så jag gick ut och fotade lite. Jag fotade lite allt möjligt, men mest grannkatten Oskar och vår katt Kjell. Jag passade då på och testa fotografen Scott Kelbys råd, nämligen att ta fokus på djurets ögon. Det blev riktigt bra bilder faktiskt! Bilderna blev mycket mer levande med hans tips och jag rekomenderar det verkligen! Jag är också rätt stolt över mig själv som bara fotade på det manuella läget (nej, det har jag inte gjort innan, inte lika mycket iaf ;)) Sen åkte jag o min familj in till stan på kvällen till några vänner och åt middag, även då (på middagen och på vägen dit) fortsatte jag att testa mig fram lite med kameran, kul!

Även idag är det riktigt fint väder ute, så tänkte ut o fota förut, men mår så fruktansvärt illa så jag bestämde mig för att stanna inne och vara duktig och uppdatera här lite istället, bra va? ;) Nu ska jag ladda upp lite bilder här från igår och så ska jag kanske om jag orkar, lägga upp bilder från lanet på Facebook, men det är som sagt bara om jag orkar ;)

Jag vill påminna er om att jag bara är en amatör som försöker lära mig att ta snygga kort, så har ni några tips, bring it on! Jag är öppen för förslag och vill som sagt gärna lära mig mer och gärna olika tips från olika huvuden, det är bara kul! Så snälla dela med er :)

Ha en go söndag, imorgon börjar allvaret igen ;)
Pöss! :*


Oh yes, våren är påväg ;)                    (pepparpeppar)



De här bilderna ovan på åkern blev lite oskarpa pga att jag satt i bilen, men jag tyckte att himlen var så häftig, så det får gå.. ;)

Då var det dags igen!

Go kväll, go natt eller go morgon, välj vad ni vill ;)

Hoppas ni har haft en fin Torsdag. Nu sitter jag här mitt  i natten och lyssnar på musik vid min dator och skriver det här inlägget på lanet här i Lärbro. :) Ja.. vad ska jag hitta på sen då? Kanske spela lite, eller något. :P Något hittar jag väl på ;) Sova? Nej, inte än i alla fall..

Men pöss på er och sov gott, ha en fin Fredag! :*


En bild jag tog när jag experimenterade med ett glas för ett tag sen :) 


RSS 2.0