My Hero..

"Go kväll" alla få, men trogna läsare!

Inatt sov jag över hos min fina Julia, sen umgicks jag med henne idag tills klockan blev 17. Vi hade kul som vanligt, med mycket skratt, Twilight x2, nyttig och urgo "Frunch" och lite awesome rockande på Guitarr Hero World Tour och Singstar! :D Puss på dig hjärtat mitt! <3

När jag kom hem satte jag mig så lat som jag är vid tv:n o slappade (a). Sen såg jag två toppenfilmer, först Julie & Julia med Meryl Streep och Amy Adams och sen Love Happens med Jennifer Aniston och Aaron Eckhart.
Har ni inte sett filmerna, så tycker jag verkligen att ni ska göra det, speciellt Julie & Julia som är en fantastisk film baserad på två sanna händelser, HILARIOUS! ^^
Love Happens är en romantisk drama som är en väldigt gripande film (även för de som inte är så där överkänsliga som jag) ;)

Föresten! Nu är det klart, Meryl Streep är min hjälte, min förebild inom skådespeleri, hon är bara för grym! Ser ni filmen, förstår ni en av anledingarna.

Men nu ska jag krypa till kojs, pöss på er o sov gott! :*





Ba för att jag har den bästa vännen i universum!

Goddagens!

Idag började dagen med att se på underbara Dirty Dancing! Sedan gick jag ner och gymmade (stolt). Efter jag duschat och fräschat till mig lite, satte jag mig vid pianot och klånkade lite. :) Sen när mamma kom hem efter en liten promenad, åt vi lunch. Sen satte jag mig vid datorn och gjorde faktiskt lite skolarbete, på sportLOVET (stolt igen)! Har suttit här vid datorn sedan dess (FY!) och håller just nu på med att lägga in lite bilder på datorn och lyssna på lite härlig musik. Sen ska jag äta kvällsmat med mina kära päron, sen bär det av till finaste soulmaten Julia och troligtvis kommer jag slagga där inatt ^^

Men pöss på er o ha en go söndagskväll!




En tisdag som denna

Go kväll på er underbara, frusna läsare!

Jag har varit lite dålig på att uppdatera på sistone och det ber jag om ursäkt för.. Men jag kan ju alltid skylla på att jag inte haft tid men så är det faktiskt inte, utan jag är bara lite lat.. (a) Nu sitter jag här o lyssnar på musik utan att ha någon aning om vad jag ska skriva men ja.. Något måste jag ju skriva, så det är ju bara att sitta o skriva massa obetydliga saker så blir det ändå något ;) Eller hur? :) Men det orkar jag faktiskt inte, så lat som jag är (a)

Så pöss på er o ha de gött! :*






Nalle Puh Suprise!!

Halloj alla fina människor med fina och fula frisyrer!
Idag har varit en typ helt vanlig skoldag, inget speciellt att berätta, men nu sitter jag här med en uppäten Nalle Puh- choklad och lyssnar för tillfället på Tommy körbergs "Stad I Ljus", sen blir det nog att försöka fixa en koregrafi till en dans som vi ska ha med i vår föreställning, inte det lättaste kan jag säga!
Men ni får ha en go kväll, pöss på er! :*

Jag vill att snön ska BORT, BORT, BORT!
Jag orkar inte bygga fler FORT..

Jag vill ha VÅR..
Det har vi inte haft än i år..

Jag vill se blommorna växa
Men jag vill helst inte bo med en häxa..

Ett dåligt rim jag här nu skriver
För att jag vår nu vill att det bliver..


Vädergudarna se nu till
Att det blir som jag vill

Låt solen skina på marken
Och den fina barken

Puss och kram
SKUMBANAN!


I wanna grow old with you..

Här kommer inlägget tillägnat min underbara soulmate Julia:

Julia Maria Elisabeth Söderstrand Wikström
är en av de finaste människorna jag känner! Hon är godhjärtad rakt igenom och vill ingen något ont. Varför jag älskar henne så enormt är för att hon alltid kan på något konstigt vänster få mig att le och så älskar jag henne för att hon är den hon är!
Nu kanske ni undrar då: Hur är den här Julia nu då?
Och det ska jag tala om för er!
Julia är som ni kanske förstår min allra bästa vän. Hon är en otroligt fin människa, med en sjuk o lite konstig humor, typ precis som min. Så gillar hon att laga mat o baka, hon älskar att laga sin berömda kycklinggryta, för att hon tycker den är gudomligt god att äta och det är hon inte ensam om. Julia tycker inte om att ha fel, precis som jag och det gör att vi har våra små tjafs då och då, men det tycker jag är ganska bra ändå för det betyder ju att vi inte är rädda för att tycka olika.

Vi har aldrig haft något direkt gräl, vi har som sagt bara tjafsat en del, för att vi kommer väldigt bra överens och går ihop som helan och halvan, men vi har ju som sagt våra egna åsikter också. Jag och Julia tänker också läääskigt lika! Det händer väldigt ofta att vi säger precis samma sak i mun på varandra och ibland händer det även att vi säger helt osammanhängande saker precis exakt samtidigt, skumt! Jag tror verkligen att vi är menade vänner! Jag älskar Julia över hela mitt hjärta och ser henne som min syster, min Soulsister och Soulmate.

Du är så otroligt fin och du ska alltid vara den DU är och om någon försöker ändra på dig, ska du stå upp för dig själv och vara stark!







I wanna grow old with you, I wanna die lying in your arms, I wanna grow old with you, I wanna be looking in your eyes, I wanna be there for you sharing in everything you do, I wanna grow old with you! :*

TJOHO!!

Go kväll alla fina männsikor!

Jag har haft en mysig dag tsm med min moder i Gammelgarn hos hennes barndomsvän m. familj idag. Nu sitter jag här o fixar lite, såg precis att jag hade ett utkast här på bloggen, klicka in där och såg att det var inlägget jag skrev till min kära Julia den 8:e februari, så nu tänker jag lägga upp det här precis efter..  :D SUPERGLA vart jag nu!

Hoppas ni får en fin lördagskväll, pöss på er! :*


Några bilder som jag tog idag i Gammelgarn.. ^^



FY F*N FÖR INTERNET!!

HEJ!

MORR! Här har jag suttit i typ en halvtimme o skrivit ett jättefint inlägg tillägnat min bästa vän Julia, sen laggar internet upp sig och ALLT försvann... Nu har jag varken tid elr ork att skriva om det, men det kanske kommer upp en annan gång.. SUCK ALLTSÅ!



Du ska veta att jag älskar dig över allt annat och..

where you'll go, I'll go! <3

Läppglans på läpparna..

Go kväll mina kära läsare!

Nu sitter jag här hemma, helt ensam vid datorn, med läppglans på läpparna och pratar med mig själv.. Låter tragiskt va? Egentligen är det inte så hemskt, det är ju roligare att man pratar med sig själv än att det är helt tyst och så blir det ju så mycket roligare också, de bästa svaren kommer ju trots allt från en själv! ;) Am I right?

Gårdagen var härlig! Finaste Emma Öhman var här. Vi såg på Glee, fotade, åt godis, chips, skrattade och hade grymt kul! Sen slaggade hon här och imorse vaknade vi och läste lite sagor o berättelser som jag skrivit när jag var liten ;) Sen gick vi ner och såg en film som heter Music and Lyrics, samtidigt som vi åt frukost, mys! Sen efter filmen var det av med pyjamasen och på med de "vanliga" kläderna, sen fick vi se att det bara var ca 4 min kvar till bussen gick och då var vi inte  klara än.. Så vi fick fort slänga på oss ytterkläderna och kasta oss in i bilen.. Emma hann precis i tid, så fort hon kommit på bussen så körde den iväg i full hast.. Men tack sötnos för en härlig lördag + söndag morgon! <3 Sen drog jag till Hangvar och var med konfirmanderna där (hjälper till lite där ibland när jag känner för det). Nu sitter jag som sagt här o väntar på att mamma ska komma tillbaka från sin promenix, så vi kan äta mat och jag slipper vara ensam.. ;)

Men pöss på er o ha en go söndagskväll! :*


en redigerad bild på fina kissen Torres.. :)

Den där jobbiga, pirriga känslan..

Hallojsan alla fina läsare!
Jag har en bekännelse.. Läser ni min lilla flummiga "dikt" här nedan så tror jag ni förstår ;)

Den där känslan som jag längtat efter i en evighet, men inte fått upplevt.. Den har jag nu, i magen, men utan att ha någon att dela den med.. Det gör mig frustrerad, för jag vill att den här personen som får mig känna så här ska veta att det är hans förtjänst, men jag vågar inte berätta för jag är rädd att han inte ska känna likadant för mig och jag o killar.. Jag har så svårt att veta hur jag ska bete mig i deras närhet. Eller ja i de killar som jag känner något speciellt för, det är läskigt helt enkelt! Jag vet inte hur jag ska tackla det här.. Snälla någon, HJÄLP MIG!


Won't you please, please help me!?

Ha de gött o pöss på er fina o kärleksfulla människor!
:*






RSS 2.0