Fina Måndag

Go Afton Alla Fina Människor!

Idag slöt vi 11.00, sen tog jag bussen vid 12.10. När jag kom hem satt jag vid datan en liten stund, sen drog jag ut o fotade lite, jag drog till några vänner till familjen o lånade deras Djur som fotomodeller, tack för de!

Här är de fina djuren:


Sööta Morris <3


Finfina Oskar <3


Busiga Sam <3


De coola relaxarna Sköldis o Skalman <3

Ibland..

Go kväll!

Jag har haft en bra dag idag, känt mig nyttig som har varit ute och åkt skidor idag! :)

Ibland blir man bara så förbannad, det finns en del människor som man hade klarat sig riktigt bra utan.. Det är en människa jag verkligen HATAR.. Han är inte ens värd att nämnas till namn.. Det enda han gör är att klaga på oss, min familj asså.. BLÄ!! Honom tycker vi INTE om!!

Men aja, ni får ursäkta mig men det var skönt att få skriva av sig lite..
Pöss o hej, hare gött! :*




Jag önskar jag bara kunde köra ifrån honom..


SNÖ!!

God Afton!

Imorse drog jag upp persiennerna till mitt fönster och fick till min förvåning se träden, taken o marken som var fulla av SNÖ! :DD DÅ blidde jag gla! Nu är det bara Julen kvar ;) När jag kom hem plockade jag genast fram kameran och tog med den ut o fotade lite ^^

Här får ni se några av bilderna:




Hope that you liked it!

Pösso hej, ha de gött! :*

Fnissig Onsdag!

Gokväll alla underbara!

Igår var jag duktig och lagade mat till min pappa, det fick bli falafel med zsatziki och kinamix, jag blev inte så nöjd, men pappa tyckte det va supergott så då va de bra ;)

Idag försov jag mig lite, men jag hann som tur var med bussen. Sen vare skola och efter det följde jag med Julia hem, vi pluggade, smackade i oss massa gott och sen drog vi till dansen. De var skitkul, jag o Julia skrattade som bara den! våra kära danskamrater skrattade åt oss och undrade va det var med oss ikväll, men de borde vara vana vid det här laget ;)

Efter dansen drog jag med Julia hem igen och hjälpte henne att kopiera lite arbete, medan hon skrev på en annan del av arbetet. Sen drog jag hem och nu sitter jag här, ska nog gå o lägga mig snart.
Men Pöss o godnatt, sov gött! :*


Bilderna är tagna av mig för ett litet tag sen.


Vill Ha Jul NUUUU!

Åh jag har värsta julkänslan och vill ha Jul NU NU NU!! Ångesten försvinner ju inte heller av att sitta o lyssna på massa mysiga jullåtar heller ;) Men aja, inte länge kvar nu, bara någon vecka till jag o Julia ska dra till stan o handla de sista julklapparna :DD Myspys ska de bli! ^^

Jag sitter som sagt o lyssnar på lite Jullåtar, det kommer jag nog göra resten av kvällen (a) På Fredag är det matteprov, nervöst...


Här kommer några bilder som väcker lite julkänsla i alla fall ;)





Men pöss på er o ha de gött! :**







Kulkul helg!

Halloj alla söta!

I Fredags var jag med Inez o Karin, riktigt kul, vi va liite galna, så jag ångrar att jag inte tog med mig kameran, men aja.. Vi spelade i alla fall kort, "spelade trummor", pratade, åt massa gott m.m. SKOJIGT! :D

I går var jag med Joel, Virre, Josefine o Hedda, riktigt kul de mää! :D Vi spelade kort, dansade, kollade på youtube, snackade, fotade m.m. :)

Idag har jag först grattat pappa på farsdag, sen om en stund ska jag o mamma iväg till Anna o Stefan, sen hem o äta mat, sen bär det av till badet, sen fixa till oss lite, sen ska vi till Kappelshamn o umgås med liten del av släkten, skoj! ^^

Men pöss på er o ha en go Söndag! :*




Så, det var en kort liten bildsammanfattning från vår skojiga lördag! :D


Oops..

Hejsan på er!

Jag har inte bloggat på ett tag, för jag har varit lite upptagen och jag kommer nog i fortsättningen nästan bara lägga upp bilder och inte skriva så mycket som jag gjort innan, för jag tror inte jag klarar av det (a). But we'll see..

Jag lägger upp en bild nu som jag tycker om på något konstigt sätt, sen ska jag nog gå o lägga mig, men pöss på er o ha de gött! :*





Bilden är tagen här om dan, när jag hade tråkigt och lekte lite med kameran..


Redan Söndag igen..

Good morning alla sjusovare!

Idag står det inte så mycket på schemat, nu ska jag lägga upp några bilder på Facebook och sen bär det av till Fårösund där jag o mamma ska simma lite, sen har jag ingen aning vad jag ska hitta på.

Men pöss på er o ha en go Söndag!

Här kommer då bilderna från vår skojiga tjejkväll i Fredags:



Ni får ursäkta alla röda ögon, men har inte haft ork och tid att redigera de (a)



Så där! :)

Massa skoj <3

Tjaloj alla sötnosar! :*

Igår var jag med girlsen hemma hos Veronica på tjejkväll, riktigt mysigt faktiskt! Vi såg på film, pratade, spelade lite, skrattade och sov. Jag kom hem därifrån idag vid 15 ungefär, då blev jag överraskad av att mina söta kusiner Vilma o Anna och min faster Sandra var här, skoj! Jag tog massa söta kort på kusinerna mina och fler kort kommer bli tagna senare, fast på en annan söt kusin vid namn Wilma som ska sova här inatt, skojigt!

Nu sitter jag här och skriver, snart kommer Wilma och då ska jag o mamma ta med henne i barnvagnen på en liten promenad och jag ska passa på att ta några kort (a). Bilderna som jag tog igår på tjejkvällen och även några av de jag tagit idag kommer upp lite senare eller imorgon för att min bror har den andra datorn som alla mina bilder ligger på, så ni får hålla er lite ;)

Men vi höres, pöss på er!



Ha de gött! :*





Underbara Djur

God kväll på er!

Idag har jag varit hos några bekanta och fotat dera fina Nordsvenskar och även deras 3 fina åsnor, det gick hyfsat bra, hästarna var väldigt lugna, men en var lite väl fäst vid mig, den följde efter mig som ett plåster, men söt var hon! Åsnorna var nyfikna till en början, men sen blev dom plötsligt rädda och sprang omkring.. Men några bra kort blev det allt :) Jag har även fångat några bilder på grannens fina katt Oskar nu ikväll.

Nej, nu ska ni få se bilderna, enjoy!






Pöss på er & ha de gött!


RSS 2.0