Sista Lördagen i Januari 2011..

Hej på er alla!

Igår hade vi redovisning med klassen, det gick bra och jag hade grymt kul!  Efter redovisningen följde Maggie helt spontant med mig hem och sov över, skoj! Idag vaknade jag o den söta norrlänningen vid tio-tiden någongång. Då gick vi upp, åt frukost och såg på Disneys fina film "Oliver och Gänget". Efter det satt vi oss vid datorn och hade SKITKUL! Haha ^^

För lite mer än en timme sedan åkte hon hem o nu sitter jag här vid datorn o berättar för er om min dag ;) Nu måste jag dra ner o duscha, för vi ska ha "avskedsmiddag" för min bror, han drar nämligen till norrland imorgon för att påbörja en pilotutbildning, spännande! Sen ska jag förhoppningsvis dra till min kära Julia o slagga där, kuligt! :D

Hoppas ni får en fin lördagskväll!
Pöss på er! :*


Varför ska vår värld vara så orättvis? Det är bara inte rätt!




Tagen av mig en dag när jag var ledig o bodde i staden..




Borta bra.. Men hemma BÄST!

Hallojsan!

Nu är jag då tillbaka här hemma i lilla Lärbro, härligt! Det har varit underbart att bott i Visby, men jag måste erkänna att jag har saknat allt här hemma, även fast det bara var några km ifrån.. :P Igår fick jag träffa min älskade Julia, mina kära föräldrar och min käre bror, de gillar vi!

Nu sitter jag då här o dricker te, lyssnar på musik, med värsta förkylningen och ser på när min familj går runt o städar, känns sådär.. Vi får nämligen främmande ikväll, känns dock inte så kul när jag knappt hör mig själv p.g.a lock för öronen.. Men aja nu ska jag inte vara negativ o sitta här o klaga, det finns ju alltid de som har det värre, mycket värre.. Min förkylning är ju ingenting om man jämför med världens alla orättvisor..

Men ni får ha en go Lördag, o simma lugnt! ;)
Pöss :*



Tro, Hopp & Kärlek..

Ca 40km från min lilla clown..

hallojsan alla glada!

Det har blivit ett litet uppehåll från bloggandet för att jag har varit i Göteborg med klassen, skojigt! ^^
Men nu är jag tillbaka och kan uppdatera lite. Det är så att det nog inte lär komma upp några bilder på ytterligare några dagar, eftersom jag bor hos min faster i visby o jag orkar inte krångla med bilder o massa på deras dator. (a) Nu sitter jag här i min kära kusin Isabels säng vid hennes dator skriver. :P Jag ska strax tvätta bort en fläck på min nya gula kofta med vanish ;)
Bara så ni vet saknar jag min älsklings clown Julia så xtremt! Det är lite konstigt att jag saknar henne mer nu när vi bara är några kilometer ifrån varandra, än när vi är flera tusen mil ifrån varandra.. Aja, snart "flyttar" jag tillbaka till Lärbro och då får jag träffa henne! (hoppas jag) ^^

Men nu ska jag tvätta bort fläcken, vi hörs! ;)
Pöss på er o ha de gött! :* 

Sporta..

Go kväll!

Jag vill verkligen komma igång att sporta! Jag tänkte börja med badminton, men hittade ingen grupp i min ålder, så nu funderar jag på kampsport, det låter kul o lite häftigt ;) Har ni några förslag, så får ni gärna säga till :) 

Men det är väl bäst att jag går o lägger mig nu! 
Pöss o gonatt, sov gött! :** 

Lärbrotös flyttar till city..

Halojsan alla!

Hoppas ni har fått en bra början på år 2011. Idag har jag fått återvänt till A7, äntligen!! Ni kanske vill ha en förklaring till rubriken.. Det är så här va att jag flyttat till Visby, men bara för tillfället, för att mina föräldrar är i Lanzarote, så då passar jag på att bo här i Visby vid min faster plus kusiner, eftersom jag vinner väldigt mycket tid på de. I vanliga fall går jag upp 06:00, men nu behöver jag inte gå upp för än 07.30. Ville ni inte veta, fick ni göra det ändå ;)

men pöss på er o ha de gött! :**

Bye 2010 Hello 2011!

Gott nytt år! Kurisumasu Omedeto! Godt Nytår! Farsælt Komandi ár! Bonne Année! Kenourios Chronos! Felice Anno Nuovo! Próspero Año Nuevo!  Shanah Tova! Kurisumasu Omedeto! Happy New Year!

Hoppas ni har haft ett bra 2010!
Ha ett gött 2011!! :**



RSS 2.0