Duktig tjej!

Go kväll goingar!

Igår hade jag risktvåan, det var skitkul:D! Jag trodde det skulle vara fett läskigt, men det var riktigt kul att köra :). Nu vet man konsekvenserna och riskerna med halkkörningen också, så att nu kommer man, i alla fall jag ta det rätt lugnt när det är halt!

Idag hade jag då riskettan, det var inte lika kul dock, men jag hade det tillsammans med en av tjejerna jag körde med igår, så de va kul iaf :). Sen var jag duktig och skrev färdigt mitt skolarbete, äntligen! Jag har också varit duktig tillsammans med Josefine och Christoffer, vi har nämligen varit runt på stan och delat ut CV, trevligt ;)! Det var helt spontant från min sida, de kom hem till mig o låna min skrivare och fråga om jag ville hänga på och jag ba: visst, varför inte? :) Nu sitter jag här och gör typ inget annat än väntar på min mamma, så att vi kan bestämma vad vi ska äta :p.

Men ha en go kväll!
Puss :*



Foto: Fannie Redner (jag) Kamera: Canon Eos 1000D
Redigering: Fannie Redner Modell: Bordercollien Zipper
Kommentar: Tagen på strandpromenaden i Visby för någon dag sedan.

BÄBIS!

Godmorgon sömntutor!

Nu har jag bott här i Visby i snart en vecka och det känns bra! Jag saknar dock Lärbro oerhört mycket redan, det är ju inte alls samma sak att komma och hälsa på, som att bo där... Menmen, det blir nog bättre med tiden :).

Idag ska jag skriva lite på ett skolarbete och om drygt två timmar kommer min morbror, med familj hit, mys! De fick nämligen en liten son som ska heta Melvin, för några dagar sen, så jag har fått en till kusin ^^! De kommer hit för att se hur vi bor, plus att de vill att jag ska ta kort på honom och hans två syskon, som de sen ska skicka in till tidningen :D.

Men nu måste jag fixa lite..
Ha en go lördag
och ett superfint SPORTLOV!!
Puss :*

IMORGON!

Go kväll!

Tjaa, idag har jag packat, modellat åt Emma och packat ännu mer :). För imorgon blir vi STADSBOR!! Spännande! Menmen, hinner inte skriva så mycket mer nu, måste fortsätta packa..

Ha en go fortsatt kväll!
Puss :*



Foto: Fannie Redner (jag)



Utmattad...

Go kväll kära vänner!

Idag har jag inte gjort något annat än att packat och städat... Och pga det är jag helt slut nu! Om drygt en timme, kommer min kära bror hit :). Då ska vi iväg med våra päron och käka mat på en restaurang här i Lärbro och sen ska vi till Faffen & Monicken, för att vi inte kan se på vår TV längre, så vi ska sitta hemma hos de istället ;). Men det ska bli mys!

Jag vet att jag har varit extremt dålig på att bilduppdatera på sistone, men det är så mycket nu med skolarbete, flytten och allt... Men jag kommer definitivt bli bättre, när vi slagit oss till ro i Visby :). Så ha tålamod, (om ni nu ens bryr er) :P. Vill ni, så får ni gärna komma med förslag på något specifikt ni vill att jag ska fota, så blir jag lite mer inspirirerad ^^.

Men nu måste jag hoppa in i duschen!
Ha en go lördagskväll!
Puss :*

Ett hus fyllt med flyttkartonger

Goddagens!

Det slog mig idag att det är exakt en vecka tills vi flyttar idag, helt otroligt! Ska bli spännande, jag kommer dock sakna allt här, det är ju trots allt  i den här socknen som jag vuxit upp... Och min allra bästa vän bor ju här.. Men de ska bli kul också, att komma nära mina vänner i Visby och slippa anpassa mig till bussarna hela tiden och såklart: SOVMORGON ;)!!! Nu fick jag det att låta som att jag aldrig kommer komma tillbaka hit :P. Men det är klart jag kommer, jag har ju vänner och släkt här och det är ju faktiskt bara en timmes bussresa hit, så SÅÅ lätt blir ni inte av med mig Lärbro ;)!

Men nu ska jag sjungelisjunga lite ^^!
Ha en go kväll!
Puss :*

VILA FRID MINA FINA VÄNNER <3

Idag har jag och mamma varit i Visby hos veterinären och avlivat våra två katter... Riktigt jobbigt var/är det, det var som att förlora två familjemedlemmar, riktigt riktigt tufft... :( De blev 12 och 14 år, så de har funnits här i större delen av mitt liv och nu är de bara borta.. :'( Jag kommer sakna de så otroligt, men ALDRIG kommer jag glömma eller sluta älska de!









LYCKAD HELG!

Go kväll!

Jag har haft en myspysig helg med min söta pappa ^^.  Vi har handlat present till en av mina kusiner som fyller år den här kommande veckan, köpt skor till oss båda, fikat och sett Hamilton på bio, mys! Vart tekniska problem med filmen först, så vi fick lösa in våra biljetter och åka till min faster och hennes familj i Fole istället. Sen åkte vi tillbaka till Stan på kvällen igen och då funkade allt som det skulle, den var riktigt bra :D Tack pappa, för en finfin helg! :*

Idag har jag pluggat lite trafikkunskap och sen har jag hjälpt till på Sliteteatern, då de hade lite brist med personal idag. Det var Gotlands Manskör NS, som hade föreställning, kul! ^^ Om ett tag ska jag ner och se på Så Ska Det Låta med pappsen, skoj! Men lyckad helg som sagt :D

Hoppas ni också haft en kul helg!
Pöss :*



Du är så nära, men samtidigt så långt borta...

RSS 2.0