TIME OUT

HEJ!


Jag är ledsen, men jag kommer nog vara borta från bloggen ett tag... Jag orkar inte helt enkelt, det är mycket med plugget och så börjar det blir varmt och skönt ute också (peppar,peppar), så då har man ju inte så stor lust att sitta inne vid datorn.. ;)

Men ha de gött i vårvärmen!
Pöss :*


En vecka och fyra dagar..

HEJ!
Ja, titeln säger hur länge jag har varit borta från bloggen, förlåt! Men ja, i Ryssland var det.. Speciellt. Jag säger bara en sak, jag åker ALDRIG tillbaka dit igen!! Men det var härligt att umgås med syster min i alla fall! ;) Idag är det genrep med Rocky Horror, treornas slutproduktion, där jag, Maggie o Emma är statister. :) Efter de blir det att umgås med Heddis och sen ikväll ska jag på middag hos några släktingar ^^.

Ha en finfin FREDAG!!
Puss :*

SOFFPOTATIS!

Halloj!

Igår låg jag deckad i maginfluensa hela dagen och natten.. Idag mår jag bättre, men är riktigt trött, har varit en riktig soffpotatis hela dagen, men antar att jag är värd det (a). Å andra sidan är det bra att jag vilar upp mig idag, åker nämligen till MOSKVA och hälsar på Nicolina imorgon, skoj! :D Jag, mamma o pappa ska stanna där o drygt en vecka, spännande! ^^

Men nu ska jag forsätta med "soffpotisandet" framför tvn ;)
Ha en go söndag och en härlig fortsatt påsk!
Pussar :*

RSS 2.0