Sista mars och SNÖ?!?

Hej finisar!

Igår var jag på filminspelning efter skolan, fram till 23.30. Det var riktigt skoj :D! Sofia, som leder musikalkompaniet spelade in en film, med två män, en anti-drogfilm. Det är en kortfilm om, som ni förstår, droger och den spelas in till ungdomsfestivalen här på Gotland. Jag och två tjejer till var så kallade "vintjejer", riktigt kul :)! Jag vart dock lite dålig av all rök, fick svårt att andas och blev helt yr i bollen.. :S Men efter det att jag fått ren luft och att jag fick lugna ner mig och av allt stöd, så blev det efter ett tag mycket bättre, huvudvärken stannade dock kvar ett bra tag... Men som sagt, en riktigt skojig, men samtidigt lite skrämmande upplevelse, eftersom jag förstod allvaret i temat, att det händer riktigt hemska saker, även här på denna lilla ö. Men jag får skriva mer om inspelningen en annan gång, måste nämligen plugga nu..

Juste! Efter inspelningen, mötte jag upp Virre och vi drog till Hamnplan. Det var fritt inträde till 24.00, vi kom dit typ 23.55, så hann precis. En riktigt mysig kväll/natt blev det där också, tack sötnos!

Nu ska jag som sagt plugga..
Men ha en riktigt go lördag på er!
Puss :*

.P.S. Jag LOVAR, jag ska bli bättre på bilduppdateringen! Det är bara rätt mycket nu med plugg, dans och körkort, men jag SKA bli bättre, så småningom.. ;)


KROGKVÄLL MED LINN!

Goddagens ungdomar, barn och vuxna i alla åldrar!

Kvällen igår vart riktigt lyckad! Tack så mycket kära vänner, ni förgyllde min fredag! Ikväll blir det som rubriken säger en kväll på krogen tillsammans med sötaste Linn! :D Det kommer nog bli riktigt skoj!

Ha en go lördag!
Puss :*





Foto: Fannie Redner (jag) Kamera: Canon Eos 1000D Kommentar: Härligt med vår!


Finfint!

Goddagens!

Födelsedagen min blev riktigt mysig ^^ Igår var jag och såg rampfeber tillsammans med mamma, pappa och storasyster min, som kom och överraskade mig i Onsdags, finaste presenten! Ikväll kommer mina fina brudar och ska fira mig, trevlans blir det nog! :D

Men nu ska jag plugga lite trafikteori, så att jag kan få det där jäkla körkortet någongång ;)
Men ha en go fredag!
Puss :*

MIN DAG IDAG!

Godmorgon!

Idag blir jag 18, kulpul! ^^ Ska äta frukost snart, sen om någon timme ska jag cykla bort till skolan och sen ikväll kommer släkten hit, trevligt :)!

Men ha en go dag på er!
Puss :*


Det har gått några år..

bara TRE dagar KVAR!!!

Goddagens!

Jag och mamma har varit och handlat massa gott och bakat, både idag och imorgon, för jag fyller nämligen 18 på ONSDAG! Det gillar vi starkt ^^!

Men har inte så mycket mer att skriva idag:P
Ha de gott!
Puss :*


Foto: Fannie Redner (jag) Kamera: Canon Eos 1000D Redigering: Jag

FIN ARM

Goddagens finisiar!

Jag har, som ni kanske vet praktik nu och tänkte visa en bild på hur ens arm kan se ut efter drygt en veckas praktik på ett låg- och mellanstadie:

Men nu ska jag gå ner o läsa lite, (jag är såå stolt över mig själv, eftersom att jag hatar att läsa) jag har snart läst ut tredje boken i Harry Potter-serien, bara fyra kvar ;)

Ha de gött!
Puss:*



ROLIG LÖRDAG!

Go kväll sötnosar!

Jo! Imorgon har jag först genrep med musikalkompaniet på förmiddagen och på eftermiddagen har vi konsert, spännande ^^! Efter det kommer Julia hit till mig och ska slagga här, kulpul:D!

Men nu ska jag nog gå och lägga mig snart faktiskt, ska upp relativt tidigt imorgon..
Men ha go fortsatt fredag!
Puss :*



Foto: Ann Redner (min mamma) Kamera: Canon Eos 1000D (min)
Kommentar:
På mig och Julia, från Wisbymaskeraden

COOLA CYKLAR JAO!

HEJ!

Nu ska jag och mamma dra iväg o cykla till Ica Maxi, på våra nya, coola cyklar! ;) Ha de gött!

HEJDÅ!

TAYLOR LOVE

Goddag kära vänner!

Jag sitter här vid datorn och kollar lite på youtube. Jag kom då in på ett klipp om en sjuårig flicka vid namn Taylor Love. Hon föddes med en fyragradig diagnos av Neuroblastom, som är en sorts cancer. Senare fick hon också en annan sarts cancer, nämligen Leukemi. På hennes hemsida (klicka på hennes namn här ovan), står det mer om henne och hennes liv, hur hon kämpar så gott hon kan och hur man kan hjälpa henne och andra barn med samma diagnoser. Jag har bestämt mig för att hjälpa till, hur berättar jag när jag vet att det är möjligt att fullfölja min plan, men hjälp till du också!

Ha en go dag och tänk på mitt förslag!
Pussar :*


Bild på den söta flickan, tagen från Google.

RSS 2.0