Hej Svej

! jag är trött och vill varken plugga till matteprovet imorgon eller det stora j***a historiaprovet på Fredag..

HEJDÅ goingar!


Ingen klok rubrik..

Goddagens!

Gårdagen blev inte riktigt som planerat.. Det blev ingen kusin och jag umgicks inte med min syster, eller jo men inte enbart. Det blev istället en mysig dag med familjen. Först spelade jag lite strandtennis (trädgårdstennis kanske man ska kalla det istället) med min kära bror, sen drog jag ute på en mysig skogspromenix med mina mor, sen kom vi hem igen och åt middag, sen vid typ 21 drog vi till barläst med HELA familjen, grymt mysigt! När vi kom hem såg vi på film och sen blev det nanna kudden. Det var sjukt mys! :D Idag åker mina fina syskon tyvärr tillbaka till sina respektiva regementen på fastlandet.. :( Men det har varit kul att haft de här, riktigt kul!

Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer, mer än att jag ska säga hejdå till mina syskon och åka till golfbanan och ta kort.           

Men ha en go sista dag på lovet nu! Pöss!



Jag tog massa kort under gårdagen föresten, som några av de kommer upp här:
(Jag brukar mer eller mindre fotografera manuellt, men igårkväll blev jag lite sugen på att testa kvällsporträtt, som jag aldrig testat förut. Det var en riktigt rolig inställning faktiskt! Så några bilder kan se redigerade ut, men de är 100 % äkta vara. )








(Bild 9, 10, 11 o 12 är kvällsporträtt
Och 11 o 12 är det min bror som tar kort)





Inte länge kvar..

Tjaba tjena min bena!

En ytterligare dag, med superfint väder! ^^  Idag ska jag umgås med min syster, sen ska jag kanske dra till staden och umgås med min fina kusin och sen slagga där :D Imorgon ska jag följa med min pappa till golfbanan och försöka ta några kort på honom och Tobias, det ska bli spännande! Sen dagen efter mina vänner.. Tyvärr, men då måste man tillbaka till skolan.. :(

Men njut nu av de här två sista dagarna, fullt ut!
Ha de gött, pöss! :*



Äkta syskonkärlek <3

Morrnmorrn!

Igår kom min älskade bigsister hem, så nu är HELA familjen samlad ^^ Nu sitter jag här bredvid henne och ser på TV, myspys! :D Ikväll kommer en liiten del av släkten hit och ska käka lite påskmiddag, skoj! Vad jag ska göra fram till dess vet jag inte, ska förhoppningsvis umgås med mina två fina syskon (om de vill). Men ni får ha en lång fredag ;)

Ha de gött, pöss! :*


"Äkta Vara"

Go kväll happy and sad and angry faces!

Jag sitter här på Lärbro fritidsgårds LAN och tråkar lite för tillfället :P Tänkte då passa på att uppdatera här lite, bra va? :) Igår var jag ute och fotade några katter, några av de bilderna kommer förhoppningsvis upp här någongång. Blev rätt nöjd fakktiskt, det måste ju inte alltid vara solsken när man är ute och fotar, kan bli rätt snyggt ändå ^^ 

När jag ändå är inne på "fotoämnet", kan jag ju passa på att berätta att i stort sätt alla mina bilder som jag lägger upp här är oredigerade. Jag är nämligen rätt dålig på det och visst då kanske man tänker att jag borde träna, men nej jag tycker det går rätt bra att visa de originellt (?) också, tycker inte ni? Men jag kommer nog börja redigera de så småningom i alla fall :P En vattenstämpel ska jag i alla fall fixa så småningom ^^ 

Men ja, jag har inte den datorn med alla bilder på här på lanet, så jag får väl ta o slänga upp någon gammal bild jag hittar på den här datorn :P

Men pöss på er & ha de gött! :*   


Det fick som sagt bli en VÄLDIGT GAMMAL bild :P Och jag kan säga att det är väldigt skönt att få insikter och att man lär sig något! ;)


PÅSKLOV!

Go kväll alla mina kycklingar! ^^

Idag är det fredag och inte vilken fredag som helst, utan från och med idag, till och med lite mer än en vecka fram har vi PÅSKLOOV! :D WONDERFUL! ^^ Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra, det enda jag har inplanerat är lanet söndag-tisdag, annars är det ren improvisation som gäller ;) Men det är härligt ibland ^^

Nu ska jag dra ner och se på Så Ska Det Låta och vara social med mina päron ^^
Så pöss på er och ha ett gottigott Påsklov! :*


En bild jag tog när jag och Julia var på Barläst och fotade ^^

Innan jag dör

Go kväll på alla er därute!

Jag tänker inte sitta här och skriva om min dag inte, hur intressant den än är ;) Jag har faktiskt inte tid till det, istället ska jag berätta om hur mycket jag hatar att läsa, men att jag idag har lånat en bok på svenskan som är helt underbar och som någon / något måste tvinga mig för att jag ska sluta läsa, jag har nämligen läs 134 sidorEN dag, JAG! Helt otroligt, den heter som rubriken till detta inlägg, "Innan jag dör" och den handlar om en 16-årig tjej som har leukemi och som snart ska dö, så hon bestämemr sig för att göra en lista bestående av tio grejer hon ska göra innan hon dör. Där finns bl.a. bli med oskulden, ta droger, göra något olagligt, köra bil (hon har varken tagit körlektioner eller körkort) m.m. Läsvärd från första sidan, har som ni kanske förstår inte läst ut den än, men tycker ändå att det verkligen är en bok att rekomendera!

Nu vill min kära far ha datorn och jag ska dra o duscha, men ni får ha det gött, pöss på er! :*


Fannie goes duktig!

Gokväll alla där ute!

Idag har jag varit duktig. Vi kan börja med att jag i skolan har skrivit klart mitt svenska arbete och skickat in det, sen när jag kom hem styrketränade jag och nu har jag beskärt bilder jag tagit med bakgrund som jag skulle ha gjort för flera månader sen, men ni vet ju hur jag är ;) Så aa nu känner jag mig duktig ^^ Nu sitter jag här och väntar på att alla ändringar ska sparas, sen borde jag nog gå och lägga mig för jag är sjukt trött!

Men pöss på er sov gött alla nissar! :*


En bild jag tog när jag och Emma var ute och gick på en mysig promenad för någon dag sen :)

Grattis Jaqueline!

Hallojsan!

Hoppas ni mår fint allihopa! Själv mår jag rätt bra, lite trött och är på lite smått dåligt humör, men aja annars flyter allt på ^^ I Fredags blev jag då bjuden på lite försenad födelsedagsmiddag av Veronica och Emma, supergott var det! Sen sov jag kvar hos Veronica och igår åt vi frukost, såg på Mamma Mia och jag drog till min söta vän Jaqueline som hade tjejkväll för att hon fyller år idag, så grattis till henne! Vi hade jätteskoj, med allt från kurrande nallebjörnar till breakdansande superhjältar ;) I morse vaknade jag då hemma hos henne. Jag lånade hennes dusch, åt frukost och drog till bussen. Nu sitter jag då här och uppdaterar och fixar lite grejer jag måste fixa, sen ska jag käka ost och lökhjärtan samt se på Glee (a)

Ha en go Söndag, pöss på er! :*


Ett kort litet inlägg..

Godmorgon sötnosar!

Förlåt för att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera på sistone.. Nu blir det bara ett kort förlåt-inlägg ;) Jag uppdaterar mer imorgon (om jag kommer ihåg) och berättar om min skojiga helg.

Ha en go Lördag! Pöss på er :*


RSS 2.0