FY PÅ MIG!

Dålig,dålig, JÄTTEDÅLIG stil av mig, förlåt!

Jag har varit dålig på att uppdatera jag vet, har dock ingen bra bortförklaing, det har bara inte blivit av helt enkelt.. (a) Men nu sitter jag här! ^^ Min förmiddag har börjat sådärr.. Jag börjar inte för än halv ett idag, men jag hade körlektion halv tio (trodde jag).. När jag kom till körlektionen hade det blivit något fel, så jag skulle tydligen inte ha lektionen för än tio i fyra, men jag är 100% säker på att jag bokat om den, men nej tydligen inte.. Så nu har jag ändrat och ska tillbaka till kvart över elva istället och köra då. :P
Jag sitter här på A7 och har sett filmettornas redovisning på 3 kortfilmer, riktigt duktiga är dom, jag är imponerad! :D
Nu börjar jag bli hungrig, så ska börja vandra bort till öster och äta något innan körlektionen.
Ha en go Tisdag!
Puss :*

Den eviga väntan...

Hejsan hoppsan mina fina läsande loppor! :D

Jag sitter här i skolan ännu och väntar på att klockan ska gå, så jag kan dra och käka någonstans här i Visby.. Jag ska nämligen på rep med musikalkompaniet sen, men det är inte förrän vid halv sju, så jag fördriver tiden här lite så länge :P.
Idag har jag hållit på med lite allt möjligt här i skolan. Jag har fixat lite med bildmanuset, till kortfilmen som vi ska börja filma nästa vecka. Jag är nämligen regissör, så jag hjälper fotograferna lite med att göra det. Sen har jag, tillsammans med scenografen kollat runt efter inspelningsplatser och lite rekvisita. Jag har också pratat med Frej, om ljudet osv. :). Jag längtar tills alla de här jobbiga (men roliga) förberedelserna är klara, så vi kan börja spela in. Då ska jag få arbeta med olika skådespelare och förverkliga min vision, spännande :D!
Men nu ska jag fortsätta med att fördriva tiden!
Ha en go kväll!
Puss :*

Ajsing bajsing lilla mage..

Go kväll piggilinisar!

Jag sitter här framför datorn och har nåt så otroligt ont i min mage, illa mår jag också :(... Men snart ska jag ner o äta, sen ska jag bort till Julia och fika, mys! ^^ Hoppas att magen är bättre då, så att jag kan proppa i mig massa gott ;) Haha!

Men ni får ha en go kväll!
Puss :*

Hej mitt vinterland!

Jag tror fan att jag är förälskad i snö!

Jag blir så glad av den! Den är så fin, fluffig, vit och helt UNDERBAR! Jag kan inte få bort leendet på mina läppar när jag är ute, haha! ;) Den gör mig lycklig ^^ Lite synd att den inte kommer för än nu dock.. Skulle vilja att den kom innan Jul och försvann strax efter nyår, menmen.. :p

Men nu ska jag se på "Black Swan"..
Ha en go kväll!
Puss :*



HEJ!

Idag har jag varit i Visby på träning med musikalkompaniet, skoj! Jag blir dock vääldigt besviken på de som säger att de ska komma, men inte gör det.. DÅLIG STIL!

Ikväll blir det att käka kvällsmat och sedan troligtvis sätta sig framför TV:n som en soffpotatis (A) Haha!

Men nu ska jag dra från denna apparat, för mamma behöver den..
Men ha en go söndagskväll!
Puss :*



Foto: Fannie Redner (jag)
Kamera: Canon Eos 1000D
Redigerad: Nej

Claes Eriksson

Go kväll!

Jag sitter på Youtube och kollar på olika sketcher osv framförda av Galenskaparna/After Shave. De är som jag alltid tyckt, helt underbara! Och Claes Eriksson, genialisk! Han har en sådan mimik, sådan inlevelse och är grym på att skriva olika former av texter! Helt klart en av mina förebilder inom skådespeleri! Det roliga är att han verkligen är helt tvärt emot privat, om man ser intervjuer osv med honom. Då är han jättelugn och verkar nästan blyg, men på scen kan han vara helt galen :D Här är kanske inte ett av hans bästa och roligaste framförande, men det är riktigt imponerande ändå! Han har skrivit texten helt själv. Det är bara att klicka här. Vill ni se mer med honom så är det bara att söka vidare på Youtube, det finns nästan hur mycket som helst!

Men nu ska jag ner och diska lite..
Ha en supergo Fredag!
Puss :*



En charmig liten bild på Claes, från Google ^^


Kan inte sova...

Bajs!

Jag har varit vaken sedan halv 3 typ och jag kan bara inte somna om.. Jag kan liksom inte sluta tänka, vilket gör det riktigt jävla svårt att sova.. Julia, du vet vad jag menar :p Jag tänker ju inte på något vettigt heller nej, utan på massa onödigt skit.. Aja, jag ska ju ändå upp om typ 20 min, så aa.. :p

Aja, nu ska jag försöka fördriva tiden lite till på något vis, blir troligtvis med Facebook. Facebook, lösningen på alla problem ;)!
Hoppas ni sover gott i alla fall!
Puss :*

"Riktiga män"

Go kväll!

Idag har vi städat lite i källaren, inför flyttningen och rensat massa och förut ikväll var jag och sötnöten min, Julia, ute och gick en skön promenad på en och en halv timme, med prat mellan himmel och jord, riktigt mysigt! ^^

När jag kom hem satte jag mig vid TV:n och såg teateruppsättningen "Riktiga Män" på SVT1, framfört av Johan Ulveson, Tommy Körberg, Johan Rheborg & Erik Johansson. Riktigt bra var den! Från början är det en engelsk pjäs, skriven av Scott Rankin & Glynn Nicholas. Den som gjort översättningen av manuset är Bengt Ohlsson och översättningen av sångtexterna ligger faktiskt Henrik Dorsin bakom! Den handlar om, som titeln säger, riktiga män och det är en riktigt go blandning av teater, sång, dans och mimik, riktigt härlig! Alla gjorde en riktigt bra insats, men den som imponerade mest på mig, var Johan Ulveson, en sådan skådis! Hans mimik, kroppsspråk och allt, helt otroligt! Om ni får chansen att se den, på SVTplay, eller tom live, ta den! Den är, enligt mig och min familj, sevärd till 100 %! Om du gillar att skratta, men är inte heller rädd för att bli rörd, så är det en pjäs för dig! Klart ett av det bästa jag sett hittills.



Men nu ska jag nog faktiskt gå och lägga mig, borde försöka komma in i fas något sådär nu, när det bara är en ledig dag kvar, sen är det tillbaka till allvaret...
Sov så sött!
Puss :*

LÖRDAG!

Hejsan svejsan finisar!

Idag är det Lördag och det är fint, men det betyder att det bara är 3 dagar kvar till skolan börjar igen... Men vi ska ju börja på A7 och ha karaktärsperiod första halvan, så det ser jag ändå fram emot! ^^ Jag ska äta lunch nu när som och sen vid fyra-tiden ska vi åka in till staden och kolla på vårt blivande hem, som jag och min bror inte har sett än, spännande! Efter det ska vi vidare till några vänner till familjen på middag, trevlans! :)

Men nu är det matdags!
Ha en go Lördag!
Puss :*

Nya designen klar!

Goddagens!

Som ni ser så är Linnéa klar med designen nu, UNDERBART! :D Så ett jättestort tack till dig Linnéa, super blev det! ^^
Igårkväll var jag som ni förstår i Visby. Där hade vid vår första repetition med musikalkompaniet, inför den kommande konserten "Ryss'n Kumma", spännande! Vi var dock bara 9 st igår, men kul hade vi ändå, lärde oss två nya sånger :) Nästa gång blir det förhoppningvis ett antal fler ;)
Idag har jag inte gjort så mycket, sett på Fredriksdalsteatern på TV och redigerat några bilder från nyår, tänkte slänga upp några.. De är dock lite misslyckade, men bättre det än inget, right? :)

Men ha en supergo Fredag!
Puss :*




Foto: Fannie Redner (jag)
Kamera:
Canon Eos 1000D
Kommentar: Synd att jag inte lyckades få bra fokus på första och sista bilden bara, skulle kunnat bli riktigt snygga bilder då.. Men, bättre lycka nästa gång!

I väntan på bussen..

Här sitter jag på Donken och väntar på att klockan ska gå, så jag får åka hem... Menmen skönt att få vara lite ensam ibland och tänka fritt :)

Men ska nog bege mig ner till stationen snart ändå :p
Ha en go fortsatt kväll!
Puss :*

INTE LÄNGE KVAR NU!

Go kväll!

Idag har jag och pappa slitit som bara den! Vi har kört tre gånger tur och retur till tippen, med massa skrot.. Det är ju mindre än en och en halv månad kvar tills vi flyttar, kan inte fatta det! Innan dess är det dock mycket som ska fixas osv... Menmen.. Nu ska jag nog ta och försöka sova!

Ha det gött!
Puss :*

GOD MORGON!

Idag är det 2012, helt sjukt!

Jag fattar inte att det redan har gått ett år, men tiden går fort när man har roligt helt enkelt.. ^^ Igår var en finfin nyår, med massa mys och skoj! Lite besviken dock på "lillebror", som svek traditionen att fira med familjen och firade med sina kompisar istället, tyckte att han kunde fira med oss, för att det var troligtvis sista gången jag firade med alla de på länge.. Menmen, sånt är livet ;) Det är mycket svårare än jag trodde att ta kort på fyrverkerier ( med stativ), det gick verkligen apdåligt för mig.. Fick jag en frän bild, så var det sjukt dåligt fokus på den och det suger... Det kommer ju fler chanser som tur är, så bättre lycka nästa gång! ;)

Julia har sovit hos mig inatt, mys! Hon sover ännu (om hon inte har vaknat och bara ligger och drar sig). :P Men jag ska väl umgås med henne ett tag, när hon har vaknat till och senare kommer morbror med familj på middag någongång ikväll, trevlans! :)

Jag hoppas ni också hade en lyckad nyår!
Ha det bäst!
Puss :*


2012!!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!!!
Hoppas ni har haft ett superfint 2011 och att ni kommer attett minst lika superfint 2012!
Pusspusspuss! :*


Foto: Fannie Redner (jag)
Kamera: Canon Eos 1000D
Kommentar: Ett misslyckat försök på ett fyrverkeri från förra året, men det bjuder jag på!

RSS 2.0