31 dec 2010

Hejsan alla glada!

Idag är det sista dagen på hela 2010, kan ni förstå de? :O Jag ska tillbringa min nyår tillsammans med min familj, plus min andra sk "familj".. O vad skulle nyår vara utan min kära Julia?? INGENTING, så därför.. Ska hon fira med oss i år igen! SKOJIGT! :D

Dagen består av att välja ut kläder till kvällen, läsa på om hur man får snygga bilder på fyrverkerier och bara njuta av det lilla som är kvar av år 2010!

Ha en go nyår! Pöss på er! :*


Bilden är tagen dagen innan julafton, på vår kära kisse Kjell där han bara ligger o njuter^^

Två dagar efter doppardan..

Go morgon alla snögubbar där ute!

Jag vet att jag är lite efter med att hälsa detta men: God Jul!! Hoppas ni fick en fin jul allihop! Själv hade jag en rätt mysig jul, med fina klappar :) Jag fick en grej jag inte önskat vilket var värsta förkylningen.. Aja, hoppas den går över snart så jag kan få njuta av nyår och resten av lovet!

Dagen kommer nog se ut så här: Ladda upp de flesta av de bilder jag skulle ha gjort för ett bra tag sen, gå ut med hunden (vi blev nämligen hundvakt i tordags) och kanske gå en "fotokurs" ^^ Jag har nämligen fått en jättefin bok från min kära faffa om fotografering, så den tänkte jag läsa lite i, sen tänkte jag kolla på en dvd som följde med kameran också :)

Ha en go dag!
Pöss! :*


Dan före dan, före doppardan

Halloj alla söta, arbetande tomtenissar!

Idag fick vi äntligen jullov, tjoho! När jag kom hem var det dags för massa julstök.. Jobbigt, men skönt nu när det mesta är klart! :) Imorgon blir det då att fortsätta med resten av julstöket, vilket för det mesta blir bakning. Sen ska jag nog bestämma träff med min söta lilla tomtenisse Julia! Det vet hon inte om ännu, så schh! ;) Kan ni fatta att det bara är TVÅ DAGAR kvar till JULAFTON?? Helt sjukt! Det har gått så fort! Det ska bli mysigt med julen tycker jag, även fast jag inte har fått någon riktig julkänsla än, så ser jag fram emot den! Jag älskar julen, många tycker att det inte är något speciellt, men jag tycker det är så mysigt när man samlas med alla sina nära o kära, umgås och har kul! ^^ O så äter alla pepparkakor och blir snälla ;)

Nej nu ska jag inte slösa er tid längre, ni är väl upptagna med ert julstök? ;)
Pöss på er o ha de gött! :*

Tänk att gamla minnen kan dyka upp så plötsligt.. Bara av att se på någon.. Jag såg på dig idag och fick en äckligt deprimerande flashback.. Jag vet inte om det är känslan, eller om det är just DIG jag saknar..


I väntan på Facebook..

Go kvällens!

Då sitter man här och väntar på att bilderna från pappas fest ska laddas upp på Facebook. Det tar tid när det är så många bilder.. Men med bra musik, så blir allt mycket bättre!

Lördagskvällen blev väldigt lyckad föresten, jag hade jätte kul! Bäst av allt så hade pappa också det! God mat, trevliga gäster, bra framträdanden, ett bra band och en nöjd 50-åring! Igårkväll var jag pappa, mamma o värdparet från festen på en restaurang och åt trerätters, riktigt gott och trevligt! Jag drack för första gången i hela mitt liv en Caffe Latte, inte gott trots att jag hade i tre rör med socker.. ;)

På fredag är det matteprov och på måndag historiaprov.. Borde väl förbereda mig för det, men jag har verkligen ingen lust att bry mig! Menmen.. Snart är det Jullov och därefter blir det TEATER, äntligen! På fredag ska det bli såå kul med julklappsutdelning med girlsen och på lördag blir det att umgås med bästa Jaqueline!

Nu ska jag fixa färdigt på facebook, sen ska jag nog plugga lite ändå..
Pöss på er
ha de gött!



Bilderna är tagna igår på middagen. Inte så mycket människor jag vet, men de lägger jag upp på Facebook o de här bilderna lägger jag inte upp där, så därför tar jag tillfället i akt och lägger upp dom här bilderna här istället ^^

I have a feeling that tonight's gonna be a good night..

Hejsan alla underbara! :D

Idag är jag på jättebra humör, för ikväll ska vi har 50-årsfest för pappa och det ska bli superskoj! :D Jag köpte en  outfit igår till ikväll, den är jag grymt nöjd med! Ah, allt ska bli så kul, jag är verkligen supertaggad! 

Förlåt för att jag varit lite dålig på att uppdatera, men det har bara inte blivit av (a) I Tisdags gjorde jag o Julia fina halmbockar-outfits till onsdagens luciatåg med dansen. I Ondags hade vi då Julavslutning med dansen, tyvärr hade vi mångfall, men bra gick det ändå och kul hade vi! :D

Nu måste jag kila ner och hjälpa mamma lite inför ikväll.
Men pöss på er o ha en go Lördag! :**


Söndag

Hejsan alla söta kameler där ute!

Ikväll va jag då o såg trettondagsafton igen, de skulle visat den första uppsättningen idag, men de ändrade sig pga av att några föräldrar inte hade sett den andra, så då fick jag se den igen.. Men de var grymt duktiga och det va jättekul att se på, lite tråkigt att jag inte får se den första bara.. Men sånt är livet ;) På torsdag ska jag se den igen, men med klassen och det blir även då andra :P Som tur är, är varje föreställning anorlunda eftersom de kör med improvisation, så de är lika kul att se varje gång!

Men nu ska jag plugga lite matte, innan det blir sängen..
Pöss o hej, ha de gött! :**

Fullbokad!

God Afton Alla Fina Människor!

Som rubriken säger är jag fullbokad. Igår var jag o min älskade Julia på stan o köpte klappar och sedan på kvällen såg jag på scentvåornas teaterföreställning tsm med några kära vänner, GRYM va den! Ikväll blir det 70-årsfest och imorgon blir det teater igen, samma som igår fast en annan uppsättning :) Nästa helg blire pappas 50-årsfest och helgen därefter blire julklappsbyte med tjejerna mina och sedan är de.............. JUL!! :DDD

Men pöss på er sötnosar och ha de GÖTT! :**


Denna bild är tagen av min kompis Elin Sandelin med HENNES Canon Eos 1000D




En Skvätt Tårar..

Good Evening Ladys and Gentlemen

Eller nja, jag vet inte om jag tycker att den här kvällen är så good.. Dansen ikväll blev lite dyster, med många tårar från min sida, för vår danslärare berättade att hon tänker sluta efter sommaren 2011, för att hon inte orkar och känner att hon inte är en bra danslärare längre, vilket vi INTE håller med om.. Ni kanske tänker: aa, men big deal.. Men asså jag har dansat med henne sen jag var sex år och då kanske ni förstår mig? Att hon slutar innebär kanske att vår grupp kommer sluta, för vi är rätt några och jag vet inte om någon av oss kommer ta insiativet att fortsätta träningarna, men om gruppen fortsätter vet inte jag om jag kommer ha lågan kvar att dansa, för det hon som får den där lågan att brinna..  Aja vi får se hur det blir, vinden kanske vänder..

Men ni får ha de gött! Pöss på er :*



RSS 2.0